Tapenade
En salt provensalsk delikatess som med fördel läggs på en crostini. Glutenfria crostini nns på glutenfria hyllan i a ären.
Votes: 1
Betyg: 3
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Portioner
Ingredienser
1/2citronsaften
1mskkapris
1/2dlolivolja
3sardellfiléer
300gurkärnade svarta oliver
salt och svartpeppar
1/2tsktimjantorkad
Portioner
Ingredienser
1/2citronsaften
1mskkapris
1/2dlolivolja
3sardellfiléer
300gurkärnade svarta oliver
salt och svartpeppar
1/2tsktimjantorkad
Votes: 1
Betyg: 3
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
Blanda alla ingredienser och mixa med en stavmixer till önskad konsistens. Ju längre du mixar, desto slätare blir konsistensen på tapenaden
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida och kan låta tredje part sköta annonser och optimera vår marknadskommunikation. De använder cookies för att mäta annonsernas effektivitet och göra annonsinnehåll mer personligt.