Tonfiskpasta
Votes: 1
Betyg: 3
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Portioner
portioner
Ingredienser
  • 400 g glutenfri pasta t ex spagetti
  • 2 st röda paprikor
  • 1 st purjolök gröna delen
  • 1 burk tonfisk i vatten á 185 g
  • valfri olja gärna smaksatt med vitlök och chili
  • 1 burk skalade tomater á 400 g
  • salt och svartpeppar
  • 0,5 dl mellanstora kapris
  • parmesanost
  • bladpersilja
Portioner
portioner
Ingredienser
  • 400 g glutenfri pasta t ex spagetti
  • 2 st röda paprikor
  • 1 st purjolök gröna delen
  • 1 burk tonfisk i vatten á 185 g
  • valfri olja gärna smaksatt med vitlök och chili
  • 1 burk skalade tomater á 400 g
  • salt och svartpeppar
  • 0,5 dl mellanstora kapris
  • parmesanost
  • bladpersilja
Votes: 1
Betyg: 3
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Kärna ur och strimla paprikorna. Strimla purjolöken. och låt tonfisken rinna av.
  2. Fräs paprika och purjolök i olja i en stekpanna. Tillsätt tomaterna och låt koka ihop någon minut. Lägg i tonfisken och smaka av med salt och peppar.
  3. Blanda såsen med den kokta pastan. Toppa med kapris, riven parmesan och bladpersilja. Servera direkt.