Tonfiskpasta
Portioner |
portioner
|
Ingredienser
- 400 g glutenfri pasta t ex spagetti
- 2 st röda paprikor
- 1 st purjolök gröna delen
- 1 burk tonfisk i vatten á 185 g
- valfri olja gärna smaksatt med vitlök och chili
- 1 burk skalade tomater á 400 g
- salt och svartpeppar
- 0,5 dl mellanstora kapris
- parmesanost
- bladpersilja
Ingredienser
|
Instruktioner
- Koka pastan enligt anvisning på paketet. Kärna ur och strimla paprikorna. Strimla purjolöken. och låt tonfisken rinna av.
- Fräs paprika och purjolök i olja i en stekpanna. Tillsätt tomaterna och låt koka ihop någon minut. Lägg i tonfisken och smaka av med salt och peppar.
- Blanda såsen med den kokta pastan. Toppa med kapris, riven parmesan och bladpersilja. Servera direkt.