Torsk- och laxgryta
En färggrann och mild men ändå smakrik gryta på torsk och lax.
Tillagningstid | 40 min |
Portioner |
port
|
Ingredienser
- 2 palsternackor
- 1,5 dl vatten
- 1,5 dl laktosfri mjölk
- 3 dl kokosmjölk
- 2 msk fiskfond Bong
- 0,5 - 1 msk curry
- salt och vitpeppar
- 1 broccoli endat buketterna
- 1 dl strimlad purjolök gröna delen
- 200 g fryst torsk i tärningar
- 200 g fryst lax i tärningar
- finhackad gräslök
Ingredienser
|
Instruktioner
- Skala och skär palsternackan i skivor, lägg i en kastrull. Häll på vatten, mjölk och kokosmjölk, tillsätt fiskfond. Låt koka upp och tillsätt curry, salt och peppar.
- Skär broccolin i buketter och tillsätt i kastrullen tillsammans med purjolök och fisken. Låt sjuda i några minuter.
- Strö över finhackad gräslök vid servering.