Torsk- och laxgryta
En färggrann och mild men ändå smakrik gryta på torsk och lax.
Votes: 6
Betyg: 4.17
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid 40 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 2 palsternackor
  • 1,5 dl vatten
  • 1,5 dl laktosfri mjölk
  • 3 dl kokosmjölk
  • 2 msk fiskfond Bong
  • 0,5 - 1 msk curry
  • salt och vitpeppar
  • 1 broccoli endat buketterna
  • 1 dl strimlad purjolök gröna delen
  • 200 g fryst torsk i tärningar
  • 200 g fryst lax i tärningar
  • finhackad gräslök
Tillagningstid 40 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 2 palsternackor
  • 1,5 dl vatten
  • 1,5 dl laktosfri mjölk
  • 3 dl kokosmjölk
  • 2 msk fiskfond Bong
  • 0,5 - 1 msk curry
  • salt och vitpeppar
  • 1 broccoli endat buketterna
  • 1 dl strimlad purjolök gröna delen
  • 200 g fryst torsk i tärningar
  • 200 g fryst lax i tärningar
  • finhackad gräslök
Votes: 6
Betyg: 4.17
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Skala och skär palsternackan i skivor, lägg i en kastrull. Häll på vatten, mjölk och kokosmjölk, tillsätt fiskfond. Låt koka upp och tillsätt curry, salt och peppar.
  2. Skär broccolin i buketter och tillsätt i kastrullen tillsammans med purjolök och fisken. Låt sjuda i några minuter.
  3. Strö över finhackad gräslök vid servering.