Torskpaket på grillen
God och enkel rätt att lägga på grillen på sommaren. Örter och smör ger en fyllig arom och fisken blir härligt mör. För den som inte har grill går det lika bra att tillaga paketen i ugnen.
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Portioner
port
Ingredienser
  • 600 g potatis
  • 4 st torskfiléer gärna torskrygg
  • 1 st fänkål
  • 2 st morötter
  • 0,5 st zucchini
  • 12 st coctailtomater
  • färsk dill
  • färsk persilja
  • färsk gräslök
  • smör
  • salt och svartpeppar
Portioner
port
Ingredienser
  • 600 g potatis
  • 4 st torskfiléer gärna torskrygg
  • 1 st fänkål
  • 2 st morötter
  • 0,5 st zucchini
  • 12 st coctailtomater
  • färsk dill
  • färsk persilja
  • färsk gräslök
  • smör
  • salt och svartpeppar
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Tina eventuellt torskfiléerna. Koka potatisen i lättsaltat vatten. Skiva fänkål, skala och slanta morötter och skär zucchinin i bitar. Halvera tomaterna och finhacka örterna.
  2. Dela ett ark bakplåtspapper i fyra delar. Lägg bakplåtspapperet på en bit aluminiumfolie. Lägg morot, fänkål och zucchini i botten. Toppa med en bit torsk, coctailtomater, smör och en nypa av de färska örterna. Salta och peppra.
  3. Lägg paketen på grillen ca 15 minuter eller grilla lika länge i ugnen på 225 grader. Servera med kokt potatis och lite skirat smör.