100ggetostsmulad (där innehåll av laktos är max 1g/100g)
50ggröna oliverhackade
Tillagningstid
40min
Portioner
port
Ingredienser
1hokkaido eller muscatpumpa
olivolja
salt och peppar
1citronfinrivet skal
1tsk chilipeppar
100ggetostsmulad (där innehåll av laktos är max 1g/100g)
50ggröna oliverhackade
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader.
Skär av toppen och botten på pumpan. Skär av skalet och halvera den.
Skrapa ur kärnorna och skär varje halva i 6 klyftor.
Riv 4 st folieark och lägg 3 hokkaidoklyftor på varje ark.
Blanda olivolja, salt, peppar, finrivet citronskal och chilipeppar.
Pensla klyftorna med blandningen.
Vik ihop folien till små paket. Sätt in dem strax över mitten i ugnen på en plåt i ca 15-20 minuter.
Öppna upp foliepaketen och smula över getost och oliver. Servera.
Tips! Du kan även tillaga pumpan på en plåt med bakplåtspapper.
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida och kan låta tredje part sköta annonser och optimera vår marknadskommunikation. De använder cookies för att mäta annonsernas effektivitet och göra annonsinnehåll mer personligt.