Ugnsrostade rädisor
Rädisor är riktigt goda när de rostas i ugn. De blir söta, lite karamelliserade och behåller ändå sin krispighet. Det här är en perfekt sidorätt!
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid 20 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 2 buntar rädisor
  • olivolja
  • salt och peppar
  • 1 citron saften
Tillagningstid 20 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 2 buntar rädisor
  • olivolja
  • salt och peppar
  • 1 citron saften
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 220 grader.
  2. Skär bort de gröna bladen från rädisorna. Skär i halvor på längden. Hacka ungefär 4 msk av de gröna bladen och lägg åt sidan.
  3. Lägg rädisorna på bakplåtspapper och häll över olivolja, salt och peppar. Rosta i ugnen i 15 minuter, eller tills rädisorna börjar bli gyllenbruna på kanterna.
  4. Lägg rädisorna på ett serveringsfat och garnera med bladen och citronsaft.