Vegetariska quesadillas
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader och grill. Finhacka salladslök och chili. Tärna tomaterna fint. Skölj grönkålen och skär bort stjälkarna.
- Värm lite olivolja och vitlöksolja i en stekpanna. Fräs majs, salladslök och chili under omrörning. Tillsätt tomater, grönkål och spenat lite i taget. När grönkålen och spenaten sjunkit ihop, tillsätt spiskummin, salt och peppar. Ta av pannan från värmen och vänd ner creme fraiche och hälften av den lagrade osten.
- Fördela fyllningen på ena halvan av tortillabröden och vik ihop. Gör alla fyra eller fler. Lägg bröden på en plåt med bakplåtspapper och strö över resten av osten, gratinera ca 3 minuter. Servera gärna med en härlig tomatsallad.
- Tips! Stek tortillabröden i en stekpanna. Hetta då upp olivolja i en panna och stek halvmånarna på båda sidor tills de fått en fin färg. Strö på resten av osten och servera.