Äggröra med keso
En enkel, snabb och god frukost eller lunch.
Äggröra med keso
En enkel, snabb och god frukost eller lunch.
Portioner
1port
Tillagningstid
15min
Portioner
1port
Tillagningstid
15min
Ingredienser
  • olivolja
  • 2 ägg
  • salt och peppar
  • 1-2msk laktosfri keso
  • krasse
  • 2 cocktailtomater
  • några skivor gurka
  • 1 liten näve alfalfagroddar
  • 2-3skivor rökt skinka eller kalkon
Instruktioner
  1. Värm upp lite olivolja i en stekpanna. Knäck i 2 ägg, blanda ihop till en röra. Rör hela tiden om, salta och peppra. Precis innan äggröran är klar, tillsätt keson och blanda snabbt om.
  2. Häll upp på en tallrik, toppa äggröran med lite krasse. Servera med tomat, gurka, groddar och några skivor skinka.