Skaldjur
Heta kräftor med curry
Skaldjur
Heta kräftor med curry
Portioner
4port
Tillagningstid
30min
Portioner
4port
Tillagningstid
30min
Ingredienser
  • 4port glutenfri pasta
  • 100g pimiento (inlagd paprika)tex ica
  • 2msk rapsolja
  • 1msk curry
  • 2dl laktosfri vispgrädde
  • 4 stora tomaterklyftade
  • 1msk vitlöksolja
  • 4-5droppar tabasco
  • 2burkar kräftstjärtar
  • salt och peppar
  • 4-5dl isbergssallad
Instruktioner
  1. Koka pastan enligt anvisning på paketet.
  2. Låt paprikan rinna av en stund och strimla den sedan. Hetta upp olja i en panna. Fräs curry och paprika lite fort. Tillsätt grädde, tomatklyftor och vitlöksolja. Låt sjuda ca 2 minuter.
  3. Rör ner kräftstjärtarna och smaksätt med tabasco, salt och peppar. Smaka av och krydda eventuellt lite mer. Rör om och låt sjuda ca 3 minuter.
  4. Strimla salladen fint och rör ner innan servering tillsammans med pastan.