Kallrökt lax med äggröra
Kallrökt lax med äggröra
Portioner
4port
Tillagningstid
20min
Portioner
4port
Tillagningstid
20min
Ingredienser
  • 1knippe gräslök
  • 8 ägg
  • salt och svartpeppar
  • smör
  • 0,5dl laktosfri grädde
  • 1burk röd kaviar
  • 500g kallrökt lax
Instruktioner
  1. Hacka gräslöken fint. Vispa ihop ägg, salt och peppar i en bunke. Tillsätt grädde och rör om. Smält smör i en stekpanna och rör ner smeten med en slev. Rör försiktigt i botten av stekpannan tills äggen är krämiga. Ta av stekpannan från plattan, rör ner gräslök och kaviar.
  2. Lägg upp och servera med kallrökt lax.
  3. Tips Servera gärna äggröran på ett gott bröd och toppa med laxen.