Räkor i kokoscurrysås
Räkor i kokoscurrysås
Portioner
4port
Tillagningstid
30min
Portioner
4port
Tillagningstid
30min
Ingredienser
  • 4port jasminris
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • smör
  • 4tsk curry
  • 2krm cayennepeppar
  • 2msk tomatpuré
  • 2tsk sojasås
  • 4dl kokosmjölk
  • salt
  • 400g räkorskalade
Instruktioner
  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Finhacka paprikorna och fräs i smör tillsammans med curry och cayenne. Tillsätt tomatpuré, soja och kokosmjölk. Låt koka upp och låt sjuda i ca 5 minuter. Smaka eventuellt av med salt.
  3. Tag kastrullen från värmen och rör ner räkorna. Sätt på locket så de håller värmen.
  4. Servera räkorna med jasminris och gärna en grönsallad.