Sätt ugnen på 200 grader. Lägg potatisen på en ugnsplåt. Blanda 1 msk olja, 1 msk paprikapulver, 2 tsk balsamvinäger, salt och peppar. Häll över potatisen och blanda runt. Grädda mitt i ugnen ca 10 minuter.
Blanda paprikafilèerna med färskost, salt och peppar. Fäll ut kycklinglåren och skeda i ostblandningen i mitten av varje filé. Vik ihop kycklingen och lägg sedan varje lårfilé med skarven nedåt på rutor av ugnsfolie.
Blanda 1 msk paprikapulver med smör. Toppa varje lår med smörblandningen och vik ihop folien till små paket. Sätt kycklingpaketen ovanpå potatisen och ställ in i ugnen ca 30 minuter tills låren är genomstekta och potatisen är krispig.
Blanda 1 msk olja och 2 tsk balsamvinäger och ringla över detta på salladsbladen. Servera kycklingen med paprikapotatis och sallad.