Tonfiskpasta
Tonfiskpasta
Recepttyp
Medlemsrecept
,
Recept
Måltid
Fisk/skaldjur
Portioner
4
portioner
Portioner
4
portioner
Ingredienser
400
g
glutenfri pasta
t ex spagetti
2
st
röda paprikor
1
st
purjolök
gröna delen
1
burk
tonfisk i vatten
á 185 g
valfri olja
gärna smaksatt med vitlök och chili
1
burk
skalade tomater
á 400 g
salt och svartpeppar
0,5
dl
mellanstora kapris
parmesanost
bladpersilja
Instruktioner
Koka pastan enligt anvisning på paketet. Kärna ur och strimla paprikorna. Strimla purjolöken. och låt tonfisken rinna av.
Fräs paprika och purjolök i olja i en stekpanna. Tillsätt tomaterna och låt koka ihop någon minut. Lägg i tonfisken och smaka av med salt och peppar.
Blanda såsen med den kokta pastan. Toppa med kapris, riven parmesan och bladpersilja. Servera direkt.