Tonfiskpasta
Tonfiskpasta
Portioner
4portioner
Portioner
4portioner
Ingredienser
  • 400g glutenfri pastat ex spagetti
  • 2st röda paprikor
  • 1st purjolökgröna delen
  • 1burk tonfisk i vattená 185 g
  • valfri oljagärna smaksatt med vitlök och chili
  • 1burk skalade tomaterá 400 g
  • salt och svartpeppar
  • 0,5dl mellanstora kapris
  • parmesanost
  • bladpersilja
Instruktioner
  1. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Kärna ur och strimla paprikorna. Strimla purjolöken. och låt tonfisken rinna av.
  2. Fräs paprika och purjolök i olja i en stekpanna. Tillsätt tomaterna och låt koka ihop någon minut. Lägg i tonfisken och smaka av med salt och peppar.
  3. Blanda såsen med den kokta pastan. Toppa med kapris, riven parmesan och bladpersilja. Servera direkt.