Pasta Delizie
Pasta Delizie
Portioner
4port
Tillagningstid
40min
Portioner
4port
Tillagningstid
40min
Ingredienser
  • 2 salladslökargröna delen
  • olivolja
  • vitlöksolja
  • 2msk tomatpuré
  • 1förp krossade tomater med basilika
  • 1,5dl vatten
  • salt och peppar
  • 1 zucchini
  • 2dl laktosfri crème fraiche
  • 300g kokta glutenfria lasagneplattor
  • 240g kokt skinkaskivad
  • 1kruka basilika
  • 1 mozzarelladär innehållet av laktos är max 1g/100g
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Finhacka salladslöken och fräs den i lite olivolja och vitlöksolja tillsammans med tomatpuré. Tillsätt krossade tomater och vatten. Låt puttra ca 8-10 minuter. Salta och peppra.
  3. Skiva zucchinin tunt på längden med en osthyvel. Bred ut creme fraiche på de kokta lasagneplattorna. Toppa med zucchini, skinka och basilika. Rulla ihop och dela rullarna i tre delar. Ställ rullarna i en ugnssäker form. Toppa med tomatsås och riven mozzarella.
  4. Gratinera mitt i ugnen ca 10-15 minuter.