Pasta med rimmat fläsk och brynt spetskål
Pasta med rimmat fläsk och brynt spetskål
Portioner
4port
Tillagningstid
30min
Portioner
4port
Tillagningstid
30min
Ingredienser
  • 4port glutenfri pastagärna tagliatelle
  • 300g rimmat sidfläsk
  • 300g spetskål
  • smör
  • 2dl laktosfri grädde
  • 2 äggulor
  • 2dl parmesanostriven
  • 50g valnöttergrovhackade
Instruktioner
  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Strimla fläsket och kålen. Stek först fläsket knaprigt, bryn sedan kålen i smör så den mjuknar och får färg.
  3. Koka upp grädden. Blanda ner pasta, äggulor och parmesan, ta av från värmen och blanda ordentligt.
  4. Lägg upp pastan på tallrikar, fördela fläsk och kål över och toppa med valnötter.