Strimlad lövbiff i dijonsenapsås
Strimlad lövbiff i dijonsenapsås
Portioner
4port
Tillagningstid
40min
Portioner
4port
Tillagningstid
40min
Ingredienser
  • 600g lövbiff
  • 3 salladslökargröna delen
  • 1 röd paprika
  • smör
  • salt och peppar
  • 4dl laktosfri matlagningsgrädde
  • 2msk oxfondBong
  • 1msk soja
  • 3-4msk dijonsenap
  • 1-2tsk vitlöksolja
  • 4port glutenfri pasta
  • 1kruka persilja
Instruktioner
  1. Strimla lövbiff, salladslök och paprika. Hetta upp en stekpanna med smör och stek hälften av köttet hastigt i den heta pannan, ca 2 minuter. Salta och peppra köttet och lägg över på fat. Stek den andra hälften på samma sätt.
  2. Fräs salladslök och paprika hastigt. Tillsätt kött, matlagningsgrädde, oxfond, soja, dijonsenap och vitlöksolja. Rör om och låt puttra på svag värme i några minuter. Smaka av med salt och peppar och mer senap om så önskas.
  3. Koka pastan enligt anvisning. Strö över grovhackad persilja innan servering.