Lökolja

Hem | | Lökolja
Lökolja

85 kr

slut

Löksmak i koncentrerad form! Perfekt olja som alternativ till lök i maten. FODMAP-vänlig, helt utan lökfibrerna.

Innehåll: 50 ml

OBS! PRODUKTEN SÄLJS ENDAST INOM SVERIGE!

Slut i lager

Produktbeskrivning

Perfekt som alternativ till lök i maten. FODMAP-vänlig, helt utan lökfibrerna. Fibrerna i löken är inte fettlösliga och kommer därför inte med i processen. Eftersom oljan är koncentrerad används den droppvis i matlagningen och mängden varierar beroende på önskad smakstyrka. För att ersätta lök behövs vanligen ca 5 – 10 droppar per portion.

Lökoljan är utvecklad och producerad i Sverige och är den enda i sitt slag på marknaden. Vid tillverkningen används bara gul lök och kallpressad rapsolja till 100 %. Smakämnen och naturliga färgämnen överförs under processen från vitlöken och koncentreras i oljan – som därför ger mycket smak med bara några droppar. Oljan har en naturligt lång hållbarhet utan behov av salt, konserveringsmedel, syntetiska färgämnen eller andra tillsatser.

Innehåll:
Rapsolja, gul lök.

50 ml

OBS! PRODUKTEN SÄLJS ENDAST INOM SVERIGE!

 

Additional Information

Vikt 0.1 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Lökolja”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade produkter

Betygsatt 15593 av 5
0 Review (s)
89 kr
Betygsatt 194770 av 5
0 Review (s)
299 kr

Välkommen till Belly Balance webshop. Alla våra produkter är anpassade till kostbehandlingen FODMAP för dig som har IBS. Vi lanserar löpande nya erbjudanden. Vår leveranstid är 2-4 arbetsdagar. Vi har fri frakt på ordrar över 700 kr. bellybalance.se drivs av Belly Balance AB. Orgnr: 556973-8650 Kontakt: kontakt@bellybalance.se Avvisa

X