Lugn mage med god mat E-bok

49 kr

Tillgänglighet: i lager

Vår storsäljare finns nu som E-bok så du alltid har tillgång till våra goda recept i mobilen och på surfplattan. “Lugn mage med god mat” innehåller 45 enkla vardagsrecept anpassade till kostbehandlingen FODMAP

Produktbeskrivning

OBS! För dig som är medlem ingår e-boken i Kurspaketet och Inspirationspaketet!

“Lugn mage med god mat” finns nu som E-bok med FODMAP-anpassade recept för dig med IBS. Boken innehåller 45 enkla vardagsrecept anpassade till kostbehandlingen FODMAP dvs utan sädesslag, laktos, lök och vitlök. Frukost, lunch, middag och efterrätter samt bröd, fikabröd och mellanmål. En bok för alla som vill ha en lugnare och gladare mage.

När du gjort din betalning får du ett mail med en länk där du kan ladda ner boken. Boken är i standardformatet ePub och fungerar på alla smartphones och datorer som har program för e-böcker.

OBS! För att ladda ner e-boken krävs att du har ett program på datorn eller telefonen för just e-böcker. Det kan vara t ex iBooks för Mac, Aldiko för Android eller Adobe för Windows. Filen du får är en standardfil som fungerar på samma sätt överallt. Upplever du problem är det vanligt att det är inställningarna på datorn/telefonen/plattan som kan behöva justeras. Vi har inte möjlighet till teknisk support men du kan läsa mer om de vanligaste frågorna och hur du gör här:

https://www.adlibris.com/mondo/staticimages/manuals/E-bocker_E-singlar_Dator.pdf

https://support.apple.com/sv-se/HT205751

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lugn mage med god mat E-bok”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

X