1. Allmänt
1.1. Ord skrivna med inledande versal i denna Privacy Policy har samma betydelse som den definition de givits i Villkoren.

1.2. Belly Balance värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Det är Belly Balance målsättning att följa alla vid var tid gällande lagar och regler för personuppgiftsskydd. Privacy Policyn hjälper dig bl.a. att förstå vilken slags information Belly Balance samlar in och hur den används. Genom att godkänna Privacy Policyn på Hemsidan i samband med köp eller lämnande av personuppgifter så godkänner du Belly Balance behandling av dina personuppgifter i enlighet med nedan.

1.3. Vi ber dig att ta del av Privacy Policyn med jämna mellanrum eftersom den kan komma att uppdateras

 

2. Personuppgiftsansvarig
2.1. Belly Balance Sverige AB (”Belly Balance”), 556973-8650, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter som samlas in i samband med att du använder Hemsidan eller genomför köp på Hemsidan. Belly Balance kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen (SFS 1998:204) eller annan lagstiftning som har ersatt personuppgiftslagen och denna Privacy Policy.

2.2. Avseende personuppgifter kopplade till betalningar på Hemsidan är respektive betaltjänstleverantör personuppgiftsansvarig och det är deras villkor som då gäller för deras behandling av dina personuppgifter, det är därför viktigt att du läser deras villkor. Har du frågor om deras behandling av dina personuppgifter ska du kontakta respektive bolag. För tillfället använder Belly Balance följande betaltjänstleverantör: Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige

3. Personuppgifter
3.1. Belly Balance kommer att behandla de personuppgifter som du lämnar, har lämnat till oss eller som vi samlat in på Hemsidan genom cookies. De personuppgifter som Belly Balance behandlar är ditt namn, e-mailadress, köp-, betal- och orderhistorik, leveransadress, IP-adress och telefonnummer.

3.2. Belly Balance efterfrågar aldrig känsliga personuppgifter såsom hälsouppgifter. Om du självmant lämnar känsliga personuppgifter till Belly Balance gör du det på eget initiativ och samtycker till att Belly Balance behandlar sådan information.

3.3. Belly Balance behandlar dina personuppgifter för att hantera ditt köp, registrering av medlemskap eller öppnandet av användarkonto. Personuppgifter kan också användas som underlag för att genomföra marknadsanalys, affärsutveckling samt statistik.

3.4. Du samtycker även till att dina uppgifter kan användas för utskick av direktmarknadsföring, periodiska nyhetsbrev eller annan marknadskommunikation rörande Belly Balance produkter och tjänster. Denna kommunikation kan ske genom brev, e-mail eller sms. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till marknadsföring genom att kontakta Belly Balance, se nedan för kontaktinformation.

3.5. Belly Balance lämnar inte ut dina personuppgifter till tredje part om det inte är nödvändigt för att fullgöra de avtal som Belly Balance ingår med dig eller om Belly Balance enligt lag måste lämna ut personuppgifter.

3.6. Dina personuppgifter kan komma att överföras till land utanför EU/EES för att fullgöra de avtal som Belly Balance ingår med dig.

4. Cookies
4.1. Belly Balance använder cookies på Hemsidan för att förbättra användarupplevelsen samt samla in statistik om besökare. Cookies är små textfiler som lagras på din dator och som är möjliga att använda för att se hur du interagerar med Hemsidan. Det finns två huvudtyper av cookies: 1) en permanent cookie som ligger kvar på din dator under en bestämd tid och 2) en sessioncookie som lagras tillfälligt i datorn under tiden du är inne på en Hemsidan. Sessioncookies försvinner när du stänger din webbläsare.

4.2. Om du inte accepterar att cookies används kan du stänga av cookies i din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en fråga varje gång en webbplats försöker placera en cookie på din dator.


5. Rättelse och information
5.1. Du har rätt att en gång per kalenderår gratis få information om vilka personuppgifter som behandlas om dig. Om du vill ha sådan information ska du lämna in en skriftlig begäran till Belly Balance. Begäran ska skickas in underskriven av dig per post till den adress som anges nedan.

5.2. Belly Balance vill säkerställa att dina personuppgifter är korrekta och uppdaterade. Om någon av de uppgifter du lämnat till Belly Balance förändras, t.ex. om du ändrar din e-mailadress, namn eller om du vill säga upp ditt användarkonto, vänligen lämna Belly Balance korrekta uppgifter genom att skicka ett e-mail till adressen nedan. Du har rätt att när som helst begära att personuppgifterna rättas, blockeras eller raderas.

Kontaktuppgifter:

Vänligen kontakta Belly Balance om du har frågor om behandlingen av dina personuppgifter:

Belly Balance Sverige AB,
Kungsgatan 37 7 tr,
111 56 Stockholm.

kontakt@bellybalance.se