Välkommen att kontakta oss!

Har du frågor om IBS och magen? Funderar du på om Belly Balance behandling är något för dig? Ladda ner appen Belly Balance och testa 7 dagar gratis.

Du kan också skicka in din fråga till oss på customerservice@bellybalance.se så svarar vi så fort vi kan!

Läs gärna vanliga frågor och svar nedan, kanske hittar du svaret på din fråga där?

Vanliga frågor och svar

Om du har ett konto sedan tidigare, men glömt ditt lösenord gör du enligt följande för att byta lösenord:

1. Öppna appen

2. Klicka på ”Logga in”

3. Klicka på Glömt Lösenord

4. Fyll i din mejladress

5. Håll utkik i din mejlinkorg (hamnar ibland i skräpposten så kolla där också)

6. Klicka på länken som finns i mailet från Belly Balance

7. Fyll i ditt nya lösenord på sidan som kommer upp (upprepa lösenordet).

8. Gå tillbaka till appen och logga in med din mailadress och ditt nya lösenord.

Säkerställ att du använder rätt mejladress. Har du glömt lösenord, återställ lösenordet enligt föregående beskrivning.

Om du inte kommer in trots att du har rätt mejl och lösenord, radera och ladda ner appen på nytt.

Dubbelkolla så att klockan på telefonen går rätt, om inte ställ om den. Inloggningstjänsten stödjer nämligen inte inlogg i framtiden. Om din klocka går för snabbt kan det vara anledningen till att du inte kan logga in.

Rensa data och cachen i appen.

Om det fortfarande inte fungerar, kontakta oss så hjälper vi dig så snart vi kan.

Hemsidan och appen är inte längre synkade/kopplade till varandra när det kommer till inloggningsuppgifter. Det är bara för dig som köpt en prenumeration via hemsidan som det finns ett syfte att logga in på hemsidan. I övrigt sker allt annat i appen, dvs behandlingen, kurser, recept etc. Du behöver inte vara inloggad på hemsidan för att kunna köpa i webbshopen.

Önskar du avsluta din prenumeration gör du det direkt i telefonens inställningar. Läs mer här:

Google

Apple

Kontakta Google/ Apples kundtjänst om du inte lyckas avsluta prenumerationen på egen hand.

Önskar du avsluta prenumerationen gör du enligt följande:

1. Logga in på www.bellybalance.se.

2. Scrolla ner och gå in på “mina sidor”

3. Gå in på ”mitt konto”

4. Gå in på “Prenumerationer”

Nja, till en början går alla in i samma behandling och därefter individualiserar du din kost allt  eftersom du kan återinföra olika livsmedel i kosten igen.

Använd bokningsunderlaget “friskvård” och ange ditt bekräftelsenummer/ ordernummer från Benify i kommentarsrutan för bokningen. Du bokar din tid här.

Om du vill radera ditt konto kan du kontakta oss på kontakt@bellybalance.se. Märk ditt mejl med ämnet “radera konto”. Vi hanterar ditt ärende så snabbt vi kan (förlängd ärendehantering pga semester). Vi meddelar dig när vi påbörjat radering av dina personuppgifter och tillhörande data, med undantag för de uppgifter vi är ålagda att behålla enligt bokföringslagen.

OBS! Har du en aktiv prenumeration kommer den inte avslutas automatiskt när du raderar ditt konto. Prenumerationen måste avslutas separat. Se instruktioner för hur du avslutar din prenumeration under “hantera prenumerationer” i appen eller i denna Q&A.

Tyvärr fungerar inte spårningslänken som skickas ut med bekräftelsemejlet. Leveranstiden på fysiska produkter är 3-7 arbetsdagar. Hör av dig till oss om ditt paket inte levererats inom 7 arbetsdagar.

Visst kan du det. Långt ifrån alla läkare sätter diagnosen IBS även om de tycker att det kanske verkar vara IBS. Vi rekommenderar dock att du har tagit ett glutenprov innan behandlingen. Det gör du enklast på vårdcentralen.

Kostbehandlingen FODMAP är evidensbaserad och hjälper hela 75 % av alla med IBS. Det är idag den effektivaste metoden vi har och den som används inom vården för att behandla IBS. Genom att börja med kostbehandling blir det snabbt tydligt om det kan vara andra saker, t ex stress, som också påverkar magen. Då kan du jobba med dessa som steg två.

Ja, många får diagnosen IBS sent i livet efter långdragna magbesvär. IBS kan uppstå när som helst t ex under skoltiden, efter en maginfektion eller så är det mer stressrelaterat. Det är däremot aldrig för sent att göra något åt det!

Absolut, FODMAP är studerat med goda resultat på både Crohns sjukdom och Ulcerös kolit. Det är dock viktigt att förstå att FODMAP inte tar bort själva grundorsaken till sjukdomen utan endast ger symtomlindring.

Behandlingen består av 11 steg och innehåller information om magen och IBS, kostbehandlingen FODMAP och stresshantering. Behandlingen är helt gratis. Vill du ha sökbara FODMAP-listor, livsmedelsscanner, recept, veckomenyer och kurser i bl a medicinsk yoga och mindfulness kan du teckna premium. Du behöver ingen diagnos för att starta och du kan göra behandlingen när du vill.