Läs mer om oss

Belly Balance Team

Belly Balance är ett health tech-bolag som är grundat av kvinnor. Vår vision är att ha nått ut digitalt till 1 miljon individer år 2027. Vi vill vara den främsta aktören för digital behandling av maghälsorelaterade problem, världen över. Vi strävar efter att skapa en bättre, hälsosammare värld och i hjärtat av vårt företag finns vårt kärnvärde: att stärka individer att ta kontroll över sin hälsa.

 

Vårt team sticker ut eftersom vi alla är aktiva både i strategiska beslut och i att driva vår verksamhet varje dag. Vi älskar det vi gör och är fast beslutna om att uppnå resultat. Vi är mer än bara kollegor; vi är partners som arbetar tillsammans för att skapa förändring!

Möt våra specialister

 Våra specialister står bakom den digitala produkten som har hjälpt hundratusentals människor med magproblem: Kaitlin Colucci är en brittisk legitimerad dietist specialiserad på IBS och kostbehandlingen FODMAP, samt andra komplexa magtarmsjukdomar. Sofia Antonsson är en av Sveriges ledande experter inom magproblem och IBS. Hon är legitimerad dietist och den som introducerade kostbehandlingen FODMAP i svensk sjukvård. Dr. Atrin Sahafi är specialistläkare inom gastroenterologi och internmedicin. Han integrerar sin expertis som gastroenterolog och hepatolog med ett genomtänkt tillvägagångssätt för mediciner, kost och tarmflora.

Abstract photo of dietitian and doctor

Träffa teamet!

Sofia Antonsson, founder of Belly Balance

Sofia Antonsson

Leg dietist, CPO, grundare

Atrin Sahafi

Atrin Sahafi

Leg läkare/gastroenterolog

Image of Kaitlin Colucci

Kaitlin Colucci

Leg dietist

Hillevi Lindh

Hillevi Lindh

Marketing / SOME

Helen Sahlstrand

Helen Sahlstrand

Leg dietist

Robert Johansson

Robert Johansson

CTO/apputvecklare

Elin Nyman

Elin Nyman

UX/UI Designer

Matilda Andersson

Matilda Andersson

Customer Success

Zakarie Warsame

Zakarie Warsame 

Programmerare Intern

Brandon Liew

Brandon Liew 

Design Intern

Image of Adetayo

Adeyayo Peters 

SEO Specialist Intern, UK