Användare berättar om vår digitala IBS-behandling

Erica

Nu har jag hittat rätt metod!
Efter många års problem med magen provade jag kostbehandlingen FODMAP och nu är min mage fantastisk! Känner inte av min IBS. Vill inget hellre än att sprida budskapet till alla som har dessa problem med magen!

Erica, Malmö

Katarina

Sällan uppblåst och mår bättre!
Jag tänkte att jag skulle tacka er för IBS-skolan Online och för ert jobb. Jag har lagt om min kost och mår bättre nu. Väldigt sällan uppblåst och har mycket mer kraft. Skolan är verkligen prisvärd, har ett bra och lätt upplägg och ni var varit oerhört snabba på att ge bra svar när jag har kontaktat er. Jag hoppas att ni ska få möjlighet att hjälpa många andra människor. Jag sänder italiensk sommarvärme och grazie till er!
Katarina, Toscana

Magen är platt och lugn!

Jag gick er digitala IBS-behandling i början av året och har använt er app och era råd sedan dess. Närapå varje morgon när jag går ut i badrummet kan jag nu i spegeln se min mage, platt och lugn, och känna mig oerhört tacksam! Efter att ha haft problem i tjugo år förstår jag äntligen vad min mage klarar av och inte. Jag lär mig än, men de få gånger jag får problem kan jag nästan alltid klura ut varför, så det känns som om det bara går framåt.
Jag vill också tacka er för att ni arbetar med er webbplats och med appen. Eftersom jag trots en hel drös läkare och undersökningar aldrig fick diagnosen IBS hade jag aldrig hittat er utan dem, det enda jag kunde söka efter var mina symptom.
Tack igen!
Erika

Nu har jag verktygen
“Att gå IBS-behandlingen är det bästa jag gjort, efter 30-års besvär är jag nu nästan symtomfri. De små symtom jag har kvar kan jag leva med. Jag följer FODMAP och kan tillåta mig att synda ibland. Nu har jag verktygen att ställa magen till rätta igen :-)”
Eva, Stockholm

Tack!
“Hej, jag tänkte att jag skulle tacka er för den digitala IBS-behandlingen och för ert jobb. Jag har lagt om min kost och mår bättre nu. Väldigt sällan uppblåst och har mycket mer kraft. Behandlingen är verkligen prisvärd, har ett bra och lätt upplägg och ni var varit oerhört snabba på att ge bra svar när jag har kontaktat er. Jag hoppas att ni ska få möjlighet att hjälpa många andra människor.”
Katarina


Stress påverkar min mage mer än jag trott

“Mycket information och enkel att följa. Bra att man kan gå tillbaka och lyssna på de olika avsnitten igen. Efter att ha lyssnat på avsnitten om stresshantering inser jag att stress påverkar min mage mycket mer än jag tidigare trott.”
Kristina, Torsby

Närvaro i nuet och i måltiden
“Först och främst vill jag tacka för kursen, som har hjälpt mig att ta steg i rätt riktning. Inte minst medvetenheten om stress och att vara närvarande i nuet och i måltiden, det har jag tagit med mig som en lärdom! Magen har blivit bättre.
Ulf

Nu kan jag lita på min mage!
“Tack för att ni delar med er av ovärderlig hjälp och kunskap. IBS-skolan har gett mig ett nytt liv. Nu kan jag lita på min mage och behöver inte vara konstant orolig vilket har gjort mitt liv så mycket bättre!”
Åsa, Göteborg

För oss som inte bor i Mälardalen
“I vilket fall ber jag att få tacka för bra och pedagogiskt arbete med information och kokböcker samt om IBS och FODMAP generellt! Ett särskilt tack för att ni fixat en online-versionen av er IBS-skola, vilket är superbra för oss som inte bor i Mälardalen!”
Martin


Svårt att veta hur jag skulle återinföra FODMAPs

“Jag har läst en hel del om metoden och började att utesluta FODMAPs på egen hand för cirka två månader sedan. Jag tog hjälp av IBSfri-appen och kokböckerna och märkte genast stora resultat men har även haft lite symptom ibland. Jag har börjat återinföra FODMAPs men jag upptäckte att det var svårt att veta hur jag skulle göra (t ex vad jag skulle börja utesluta och i hur stora mängder) och det blev inte strukturerat. Insåg att det var svårt att fixa detta på egen hand. Jag valde därför att gå den digitala IBS-behandligen hos er.”
Anna

Det hade jag aldrig trott!
“Jag har haft magproblem i mer än 20 år och var övertygad om att jag lärt mig vad jag kunde äta och inte. Min mage har aldrig reagerat på lök. Efter er IBS-behandling kan jag äntligen sätta ihop mina symtom med rätt livsmedel. Och visst är löken en stor bov förstår jag nu… Tänk att man kan ha så fel! Tack för en väldigt bra och givande kurs!”
Elisabeth Persson

Tack!
“Jag fick ingen information alls om IBS när jag fick min diagnos hos husläkaren. Sedan dess har jag försökt hitta information på nätet. Efter att ha gått er IBS-behandling förstår jag helt plötsligt varför magen reagerar på olika sätt och vad som påverkar magen, förutom kosten. Jag och min mage säger bara, tack!!”
Marie Augustsson

Hjälp till mitt barn
“Min son som är sju år har haft magproblem länge. Efter många års turer fram och tillbaka till olika läkare förstod vi själva att det var IBS han hade. Sedan dess har vi försökt hitta hjälp, men ingen ville kännas vid problemet. Nu har Max sedan tre månader inte haft en förstoppning och är en helt annan kille, glad och pigg. Jag vill verkligen tacka er och hoppas att ni kan hjälpa fler som oss!”
Maria Forsberg

Börjat jobba igen!
Jag har lidit fruktansvärt av min IBS de senaste åren. Har varit sjukskriven till och från eftersom jag har haft enorma kramper. Vissa dagar har jag i stort helt spenderat på toaletten och ett tag var jag färdig att ge upp. Min kompis berättade att hon gått IBS-skolan och blivit bättre. Först var jag skeptisk, men nu kan jag säga att jag mår så pass bra att jag ska börja jobba igen på måndag! Jag är så himla glad och magen är inte längre min värsta fiende 🙂
Caroline, Kungälv