Vill du lära dig om kost, hälsa och mage? Boka en föreläsning med Sofia Antonsson!

Ska man äta gluten? Vad är antiinflammatorisk kost? Varför kan jag inte knäppa byxorna efter lunch?

Det och mycket mer får du svar på under en föreläsning med Sofia Antonsson. Sofia är en mycket uppskattad föreläsare inom kost och hälsa. Hon är leg dietist, expert på maghälsa och författare till fem framgångsrika böcker. Dessutom är hon entreprenör inom hälsa och ofta anlitad i media.

Sofia tar ett helhetsgrepp kring hälsa och välmående och förklarar utan pekpinnar hur man ska äta för att må bra på lång sikt. Hon pratar om hälsotrender som gluten, tarmbakterier, hormoner, juicehysterin, supermat och hur stress påverkar kroppen samtidigt som du får konkreta tips och råd för att få en bra magkänsla, mer energi och ett bättre liv.

Visste du att personer med IBS och andra magproblem är borta från jobbet i genomsnitt två dagar per månad pga sin mage? Det är på tok för mycket och någonting vi kan göra något åt. Låt Sofia inspirera er till en bättre magkänsla samtidigt som ni får friskare och gladare medarbetare.

Sofia är en uppskattad och flitigt anlitad föreläsare och kan bokas av både privatpersoner, företag och vårdgivare. Målet är att alla ska kunna ta någonting konkret med sig från föreläsningen.Vill du boka en föreläsning om kost, hälsa och magkänsla? Boka din föreläsning på [email protected] eller använd formuläret nedan.

    Några referenser: 1,6/2,6 miljonerklubben, Aller Media, AMF, Arla, Betania, Biocodex, Coloplast, Mag- och tarmförbundet, Handelsbanken, Huddinge kommun, Kraton, Martin & Servera, Medborgarskolan, Midsona, Nordea, Orkla, Previa, SLL, Topphälsa.