Vill du lära dig om kost, hälsa och mage? Boka då vår expert Sofia Antonsson!

Ska man äta gluten?    Hur gör jag lättast för att gå ner i vikt?     Varför kan jag inte knäppa byxorna efter lunch?

Det och mycket mer får du svar på under en föreläsning med Sofia Antonsson som är leg dietist och expert på maghälsa. Hon är författare till fyra framgångsrika böcker, entreprenör inom hälsa och ofta anlitad i media. Sofia tar ett helhetsgrepp kring hälsa och välmående och förklarar utan pekpinnar hur man ska äta för att må bra på lång sikt. Hon pratar om hälsotrender som gluten, tarmbakterier, hormoner, juicehysterin, supermat och hur stress påverkar kroppen samtidigt som du får konkreta tips och råd för att få en bra magkänsla, mer energi och ett bättre liv.

Sofia är en uppskattad och flitigt anlitad föreläsare och kan bokas av både privatpersoner, företag och vårdgivare. Målet är att alla ska kunna ta någonting konkret med sig från föreläsningen.Vill du boka en föreläsning om kost, hälsa och magkänsla? Boka din föreläsning på forelasning@bellybalance.se eller använd formuläret nedan.

Några referenser: Aller Media, Arla, Betania, Mag- och tarmförbundet, Handelsbanken, Huddinge kommun, Medborgarskolan, Midsona/Friggs, Nordea, Previa, SLL.
Ta kontroll över din mage