Grönsakswraps
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid 30 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 4 dl rödkål tunt strimlad
  • 1 morot tunt strimlad
  • 1 dl granatäppelkärnor
  • 1 lime skal och saft
  • 1 kruka mynta
  • 4 dl lagrad riven ost
  • 2 salladslökar gröna delen, tunt skivade
  • 2 dl alfalfagroddar
  • 4 glutenfria tortillabröd
  • neutral olja
Tillagningstid 30 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 4 dl rödkål tunt strimlad
  • 1 morot tunt strimlad
  • 1 dl granatäppelkärnor
  • 1 lime skal och saft
  • 1 kruka mynta
  • 4 dl lagrad riven ost
  • 2 salladslökar gröna delen, tunt skivade
  • 2 dl alfalfagroddar
  • 4 glutenfria tortillabröd
  • neutral olja
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Blanda rödkål, morot, granatäppelkärnor, limeskal och saft och myntablad i en bunke.
  2. Sprid ut ost, salladslök och alfalfagroddar på 4 tortillabröd. Toppa med grönsaksblandningen och rulla ihop till en tight rulle.
  3. Stek rullarna runt om i en het stekpanna med lite olja, till de fått fin färg.
  4. Dela på mitten och servera, eller ta med på utflykt.
  5. Tips! För en lite matigare wrap, fyll dem tex med lite kyckling, kalkon, tonfisk, tofu eller falafel.