Kronärtskocksröra
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Portioner
Ingredienser
  • 2 burkar konserverade kronärtskockshjärtan à 400 g
  • 1 dl laktosfri crème fraiche
  • 2 dl riven ost t.ex. västerbotten
  • citronsaft
  • salt
  • nymalen svartpeppar
Portioner
Ingredienser
  • 2 burkar konserverade kronärtskockshjärtan à 400 g
  • 1 dl laktosfri crème fraiche
  • 2 dl riven ost t.ex. västerbotten
  • citronsaft
  • salt
  • nymalen svartpeppar
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 220 grader. Låt kronärtskockorna rinna av. Mixa alla ingredienser med en stavmixer och smaka av med salt, peppar och en skvätt citronsaft.
  2. Bre ut ett några centimeter tjockt lager av röran i en vid ugnssäker form. Låt stå i ugnen ca 10 minuter eller tills ytan blivit gyllene.
Receptanteckningar

Receptet är ifrån boken “Lugn Mage med grön mat” Fotograf: Ulrika Pousette.