Spaghetti med fetaost och oliver
Votes: 1
Betyg: 3
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid 20 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 4 port glutenfri spaghetti eller tagliatelle
  • 100 g soltorkade tomater (tex zeta, coop)
  • 150 g fetaost där innehåll av laktos är 1g/100g
  • 1 dl kalamata oliver
  • ruccola
  • olivolja
  • 0,5 citron skalet
  • salt och peppar
Tillagningstid 20 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 4 port glutenfri spaghetti eller tagliatelle
  • 100 g soltorkade tomater (tex zeta, coop)
  • 150 g fetaost där innehåll av laktos är 1g/100g
  • 1 dl kalamata oliver
  • ruccola
  • olivolja
  • 0,5 citron skalet
  • salt och peppar
Votes: 1
Betyg: 3
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Koka spaghettin enligt anvisning på paketet.
  2. Strimla tomaterna och smula fetaosten i mindre bitar. Vänd sedan ner alla ingredienser i den nykokta pastan. Smaksätt med salt och peppar.
  3. Servera med ett gott bröd.
  4. Tips Det går även bra att byta ut soltorkade tomater mot ugnsrostade körsbärstomater.