Skär zucchinin i långa tunna skivor med en mandolin eller osthyvel.
Salta zucchinin något och låt stå ca 15 minuter för att vattnas ur.
Rosta pinjenötterna i en torr, het stekpanna under omrörning, tills de fått en fin färg.
Finhacka salladslök, persilja, basilika och ramslök.
Smält smöret tillsammans med vitlöksoljan i en stekpanna och fräs zucchinin.
Tillsätt salladslök, örter, ramslök, grädde, cajenpeppar, salta och peppra.
Låt puttra ihop några minuter.
Strö över pinjenötterna och parmesan vid servering.
Servera gärna med stekt tofu, rökt lax eller lite chark, och ett gott bröd.
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida och kan låta tredje part sköta annonser och optimera vår marknadskommunikation. De använder cookies för att mäta annonsernas effektivitet och göra annonsinnehåll mer personligt.