Koka nudlarna efter anvisning på paketet. Häll av vattnet och ställ åt sidan.
Tärna tofun och stek den gyllene i 2 msk olja. Lägg i en skål och häll över soja och vitlöksolja.
Hacka salladslöken och dela pak choi i mindre bitar. Riv ingefäran fint och finhacka chilin.
Värm en stor stekpanna eller wok. Tillsätt 2 msk olja och chili. Fräs lite fort och tillsätt sedan pak choi, salladslök och böngroddar. Häll på tofu och all marinad. Rör runt hela tiden.
Tillsätt sedan nudlarna, ingefära och sesamolja. Woka i 1 minut tills allt är varmt.
Servera med koriander och sesamfrön.
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida och kan låta tredje part sköta annonser och optimera vår marknadskommunikation. De använder cookies för att mäta annonsernas effektivitet och göra annonsinnehåll mer personligt.