Sätt ugnen på 200 grader. Blanda alla ingredienser till pajskalet och tryck ut i en pajform. Nagga lite lätt med en gaffel. Förgrädda skalet i ugnen i 10-15 minuter.
Skölj grönkålen och skär bort stjälkarna. Hacka grönkålen grovt och koka den ett par minuter i lättsaltat vatten, låt rinna av.
Finhacka salladslöken. Fräs salladslök och grönkål mjukt i smör utan att det bryns, salta och peppra.
Vispa samman ägg och grädde. Sprid ut grönkålsblandningen i det förgräddade pajskalet. Strö över riven ost och häll på äggstanningen. Toppa med valnötter. Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 minuter, eller tills den är gyllene.
Servera med en god tomatsallad.
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida och kan låta tredje part sköta annonser och optimera vår marknadskommunikation. De använder cookies för att mäta annonsernas effektivitet och göra annonsinnehåll mer personligt.