En färgsprakande och nyttig grönkålssallad ,som innehåller klassiska julingredienser och passar därför perfekt till sillen, frestelsen och köttbullarna.
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid
40min
Portioner
port
Ingredienser
Sallad
300ggrönkål
2apelsinergärna blodapelsiner
0,5granatäpple
150gfetaostdär innehåll av laktos är max 1g/100g
1dlvalnötter
Dressing
1msklönnsirap
2mskcitronsaft
1mskäppelcidervinäger
3mskolivolja
salt och peppar
Tillagningstid
40min
Portioner
port
Ingredienser
Sallad
300ggrönkål
2apelsinergärna blodapelsiner
0,5granatäpple
150gfetaostdär innehåll av laktos är max 1g/100g
1dlvalnötter
Dressing
1msklönnsirap
2mskcitronsaft
1mskäppelcidervinäger
3mskolivolja
salt och peppar
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
Skölj och skär bort stjälken på grönkålen, riv sedan i mindre bitar och lägg i en bunke.
Filéa apelsinerna och kärna ur granatäpplet.
Blanda ihop ingredienserna till dressingen. Häll över dressingen på grönkålen och massera in ordentligt med händerna.
Lägg upp grönkålen på ett serveringsfat, lägg på apelsinfileérna fint, strö över smulad fetaost, granatäppelkärnor och strö sist över valnötterna.
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida och kan låta tredje part sköta annonser och optimera vår marknadskommunikation. De använder cookies för att mäta annonsernas effektivitet och göra annonsinnehåll mer personligt.