Sätt ugnen på 200 grader.
Tvätta och koka potatisen i lättsaltat vatten.
Fördela fisken jämnt på 1 eller 2 ark folie. Häll på matlagningsvin och krydda med dragon, salt och peppar. Klicka på smör. Nyp ihop till paket och laga i ugnen ca 15 min.
Strimla fänkålen fint, gärna med en mandolin. Värm socker och vinäger i en större kastrull. Dra av från värmen och rör i fänkålen. Vätskan ska precis täcka fänkålen. Låt stå tills det är dags att äta.
Krossa potatisen lätt och rör i smör, salt och peppar.
Servera fisken med nykrossad potatis och picklad fänkål.
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida och kan låta tredje part sköta annonser och optimera vår marknadskommunikation. De använder cookies för att mäta annonsernas effektivitet och göra annonsinnehåll mer personligt.