Kyckling i citron- och tomatsås med pasta
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid 40 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 4 port glutenfri pasta
  • 600 g kycklingfilé
  • 3 salladslökar gröna delen
  • smör
  • 1 ask körsbärstomater
  • 1,5 dl laktosfri grädde
  • 1 dl vatten
  • 1,5 msk kycklingfond Bong
  • vitpeppar och salt
  • 0,5 citron saften
Tillagningstid 40 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 4 port glutenfri pasta
  • 600 g kycklingfilé
  • 3 salladslökar gröna delen
  • smör
  • 1 ask körsbärstomater
  • 1,5 dl laktosfri grädde
  • 1 dl vatten
  • 1,5 msk kycklingfond Bong
  • vitpeppar och salt
  • 0,5 citron saften
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Strimla kycklingen och finhacka salladslöken. Smält smör i en panna och stek kycklingen tills den fått fin färg. Tillsätt salladslöken och fräs i någon minut. Rör i körsbärstomater, grädde, vatten och fond. Låt sjuda ca 5 minuter. Smaka av med citronsaft, vitpeppar, eventuellt lite salt.
  3. Servera med pastan och en god sallad.
  4. Tips Toppa med lite rostade pinjenötter.