Kyckling och pastasallad med söt senap
OBS! Enligt senaste analyserna är tomat begränsat till max 70 g per tillfälle. Undvik detta recept under elimineringsfasen och tills du har återinfört fruktos.
Votes: 3
Betyg: 3.33
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid 30 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 300 g glutenfri farfalle eller annan pastaform
  • 3 msk majonnäs
  • 1 tsk grovkornig senap
  • 1 tsk lönnsirap
  • 300 g tillagad kyckling i grova bitar
  • 2 salladslökar finhackade (gröna delen)
  • färsk basilika
  • 4 tomater klyftade
  • 200 g haricots verts
  • salt och peppar
Tillagningstid 30 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 300 g glutenfri farfalle eller annan pastaform
  • 3 msk majonnäs
  • 1 tsk grovkornig senap
  • 1 tsk lönnsirap
  • 300 g tillagad kyckling i grova bitar
  • 2 salladslökar finhackade (gröna delen)
  • färsk basilika
  • 4 tomater klyftade
  • 200 g haricots verts
  • salt och peppar
Votes: 3
Betyg: 3.33
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna under rinnande vatten.
  2. Blanda majonnäs, senap och lönnsirap i en stor skål, vispa ner en skvätt vatten så att konsistensen blir som vispgrädde.
  3. Koka haricots verts 1 minut i lättsaltat vatten. Kyl snabbt av.
  4. Blanda dressingen med kyckling, salladslök, haricots verts, basilika och tomater, krydda med salt och peppar. Rör ihop med pastan och servera med ett gott bröd.