Laxbiffar med nudelsallad
Tillagningstid | 40 min |
Portioner |
port
|
Ingredienser
Laxbiffar
- 500 g laxfilé
- 0,5 kruka dill hackad
- 1 ägg
- 1 tsk salt
- 1 citron
- olivolja
Nudelsallad
- 200 g risnudlar
- 1 zucchini grovt riven
- 2 morötter
- 0,5 kruka dill hackad
- 2 msk sweet chilisås (Flower Brand)
- 10 cm purjolök finstrimlad, gröna delen
- 1 citron
Ingredienser
Laxbiffar
Nudelsallad
|
Instruktioner
- Finhacka laxen till en färs. Blanda med dill, ägg, salt och finrivet skal av citronen.
- Värm en stekpanna med olivolja, klicka ut smeten och stek små biffar. Stek tills du får en fin yta på båda sidor.
- Koka risnudlarna enligt anvisning på förpackningen. Blanda med zucchini, morot, dill, sweet chili, purjolök och pressad saft av citronen.
- Servera laxbiffarna med nudelsalladen.