Pasta Delizie
Tillagningstid | 40 min |
Portioner |
port
|
Ingredienser
- 2 salladslökar gröna delen
- olivolja
- vitlöksolja
- 2 msk tomatpuré
- 1 förp krossade tomater med basilika
- 1,5 dl vatten
- salt och peppar
- 1 zucchini
- 2 dl laktosfri crème fraiche
- 300 g kokta glutenfria lasagneplattor
- 240 g kokt skinka skivad
- 1 kruka basilika
- 1 mozzarella där innehållet av laktos är max 1g/100g
Ingredienser
|
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Finhacka salladslöken och fräs den i lite olivolja och vitlöksolja tillsammans med tomatpuré. Tillsätt krossade tomater och vatten. Låt puttra ca 8-10 minuter. Salta och peppra.
- Skiva zucchinin tunt på längden med en osthyvel. Bred ut creme fraiche på de kokta lasagneplattorna. Toppa med zucchini, skinka och basilika. Rulla ihop och dela rullarna i tre delar. Ställ rullarna i en ugnssäker form. Toppa med tomatsås och riven mozzarella.
- Gratinera mitt i ugnen ca 10-15 minuter.