Pasta Delizie
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid 40 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 2 salladslökar gröna delen
  • olivolja
  • vitlöksolja
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 förp krossade tomater med basilika
  • 1,5 dl vatten
  • salt och peppar
  • 1 zucchini
  • 2 dl laktosfri crème fraiche
  • 300 g kokta glutenfria lasagneplattor
  • 240 g kokt skinka skivad
  • 1 kruka basilika
  • 1 mozzarella där innehållet av laktos är max 1g/100g
Tillagningstid 40 min
Portioner
port
Ingredienser
  • 2 salladslökar gröna delen
  • olivolja
  • vitlöksolja
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 förp krossade tomater med basilika
  • 1,5 dl vatten
  • salt och peppar
  • 1 zucchini
  • 2 dl laktosfri crème fraiche
  • 300 g kokta glutenfria lasagneplattor
  • 240 g kokt skinka skivad
  • 1 kruka basilika
  • 1 mozzarella där innehållet av laktos är max 1g/100g
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Finhacka salladslöken och fräs den i lite olivolja och vitlöksolja tillsammans med tomatpuré. Tillsätt krossade tomater och vatten. Låt puttra ca 8-10 minuter. Salta och peppra.
  3. Skiva zucchinin tunt på längden med en osthyvel. Bred ut creme fraiche på de kokta lasagneplattorna. Toppa med zucchini, skinka och basilika. Rulla ihop och dela rullarna i tre delar. Ställ rullarna i en ugnssäker form. Toppa med tomatsås och riven mozzarella.
  4. Gratinera mitt i ugnen ca 10-15 minuter.