Rabarberchutney med curry
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid 30 min
Portioner
burk
Ingredienser
  • 600 gr rabarber skalade
  • 0,5 dl vatten
  • 2 msk ättika 12%
  • 3,5 dl socker
  • 1 msk curry
  • ev 1 tsk torkade chiliflakes
  • (ev 1 vitlöksklyfta, om det fungerar för dig)
Tillagningstid 30 min
Portioner
burk
Ingredienser
  • 600 gr rabarber skalade
  • 0,5 dl vatten
  • 2 msk ättika 12%
  • 3,5 dl socker
  • 1 msk curry
  • ev 1 tsk torkade chiliflakes
  • (ev 1 vitlöksklyfta, om det fungerar för dig)
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
  1. Tärna rabarbern och lägg i en kastrull tillsammans med vatten, ättika och socker. Låt koka i ca 10 minuter under omrörning.
  2. Blanda i curry och ev chilli och ev vitlök. Låt puttra ytterligare 10 minuter.
  3. Fyll sedan upp i väl rengjorda glasburkar med lock som sluter tätt. Låt svalna och håll kyld.