Fredagsklassikern som egentligen passar lika bra på en onsdag. Om du vill servera som förrätt kan du minska mängden räkor. Färska räkor är godast att använda.
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Portioner
Ingredienser
1kgräkor med skal
4ägg
4mskmajonnäs
4glutenfria brödskivortill exempel formfranska eller dinkelsurdegsbröd
salladsbladtill exempel kruk- eller isbergssallad
2tomater
1bit gurka
ett knippe dill
1citron
Portioner
Ingredienser
1kgräkor med skal
4ägg
4mskmajonnäs
4glutenfria brödskivortill exempel formfranska eller dinkelsurdegsbröd
salladsbladtill exempel kruk- eller isbergssallad
2tomater
1bit gurka
ett knippe dill
1citron
Votes: 0
Betyg: 0
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
Skala räkorna. Hårdkoka äggen och låt dem svalna. Bred majonnäs på brödskivorna. Lägg på salladsblad, skivat ägg, skivad tomat, gurka och räkor. Toppa med hackad dill och en citronklyfta.
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida och kan låta tredje part sköta annonser och optimera vår marknadskommunikation. De använder cookies för att mäta annonsernas effektivitet och göra annonsinnehåll mer personligt.