Spenat innehåller järn och folsyra som är extra viktigt för kvinnor. Samtidigt är soppan både mättande och kalorisnål. Klipp gärna ner några skivor skinka i soppan för att öka mängden protein.
Votes: 1
Betyg: 5
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid
30min
Portioner
port
Ingredienser
500gfryst hel bladspenat
1salladslökgröna delen
1msksmör eller olja
2mskmaizena majsstärkelse
12dlvatten
3mskkycklingfondkoncentrerad
1,5dllaktosfri matlagningsgrädde
salt och svartpeppar
1krmriven muskot
4ägg
Tillagningstid
30min
Portioner
port
Ingredienser
500gfryst hel bladspenat
1salladslökgröna delen
1msksmör eller olja
2mskmaizena majsstärkelse
12dlvatten
3mskkycklingfondkoncentrerad
1,5dllaktosfri matlagningsgrädde
salt och svartpeppar
1krmriven muskot
4ägg
Votes: 1
Betyg: 5
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
Låt spenaten halvtina och grovhacka den. Skala och finhacka salladslöken.
Fräs spenat och salladslök i smör eller olja några minuter. Pudra över maizena och häll på vatten. Tillsätt fonden och låt soppan koka ca 10 minuter under lock.
Rör i grädden och smaka av med salt, peppar och gärna riven muskot.
Hårdkoka äggen, skala
och skär dem i halvor eller klyftor och servera till soppan.
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida och kan låta tredje part sköta annonser och optimera vår marknadskommunikation. De använder cookies för att mäta annonsernas effektivitet och göra annonsinnehåll mer personligt.