Vegetarisk rätt med den godaste av ostar. Om du är laktoskänslig, välj en halloumi med så lite kolhydrater/laktos som möjligt, helst max 1 g/100 g.
Votes: 1
Betyg: 5
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Tillagningstid
40min
Portioner
port
Ingredienser
0,5purjolökgröna delen
1-2mskoljagärna smaksatt med vitlök
4portris
500gkrossade tomater
0,5krukaoreganofinhackad
2mskkycklingfondkoncentrerad
salt och svartpeppar
1dlvatten
2dltinade gröna ärter
1gul paprika
250ghalloumi
Tillagningstid
40min
Portioner
port
Ingredienser
0,5purjolökgröna delen
1-2mskoljagärna smaksatt med vitlök
4portris
500gkrossade tomater
0,5krukaoreganofinhackad
2mskkycklingfondkoncentrerad
salt och svartpeppar
1dlvatten
2dltinade gröna ärter
1gul paprika
250ghalloumi
Votes: 1
Betyg: 5
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
Skala och finhacka purjolöken. Fräs i olja och tillsätt ris. Låt fräsa ca 1 minut. Tillsätt krossade tomater, oregano och kycklingfond. Salta och peppra. Låt koka ca 10 minuter eller tills riset är mjukt. Späd med vatten under tiden.
Strimla paprikan och blanda ner den tillsammans med gröna ärter i tomatriset.
Skiva halloumin och stek den 2–3 minuter på varje sida. Servera halloumin till tomatriset.
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida och kan låta tredje part sköta annonser och optimera vår marknadskommunikation. De använder cookies för att mäta annonsernas effektivitet och göra annonsinnehåll mer personligt.