2zucchiniskuren i band med hjälp av en potatisskalare
3msk olivolja
1citronskalet
1nypachiliflakes
0,5kruka basilika
1mozzarelladär innehåll av laktos är max 1g/100g
Tillagningstid
30min
Portioner
port
Ingredienser
4port glutenfri pasta
2zucchiniskuren i band med hjälp av en potatisskalare
3msk olivolja
1citronskalet
1nypachiliflakes
0,5kruka basilika
1mozzarelladär innehåll av laktos är max 1g/100g
Votes: 1
Betyg: 3
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Instruktioner
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Häll i zucchini, olivolja, citronzest, chili och det mesta av basilikan, salta och peppra.
Smula ner mozzarellan och rör runt ordentligt.
Toppa med fina basilikablad och ringla över lite olivolja.
Servera gärna med ett gott bröd och en ruccolasallad.
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida och kan låta tredje part sköta annonser och optimera vår marknadskommunikation. De använder cookies för att mäta annonsernas effektivitet och göra annonsinnehåll mer personligt.