Medlemskap 195 kr/mån

Hem | | Medlemskap 195 kr/mån
Medlemskap 195 kr/mån

195 kr / månad

Tillgänglighet: i lager

Med ditt medlemskap kan du göra som tusentals andra – gå Programmet Magbalans online och lär dig behandla din IBS genom kosten och livsstilen! Gör kursen när det passar dig med uppföljning från dietisterna varje vecka.

Detta är en prenumerationstjänst. Med den här prisplanen betalar du 195 kr/månad kr. Önskar du inte fortsätta att prenumerera på tjänsten säger du själv upp den via ditt konto på hemsidan.

 

Produktbeskrivning

Ta kontroll över din mage med en komplett FODMAP-kostbehandling samt genomgång av allt i din livsstil som påverkar din mage. Hämta inspiration till din matlagning med hjälp av våra recept och veckomenyer. Här hittar du alltid korrekta FODMAP-listor samt hjälp att hitta IBS-vänliga produkter i butiken. En gång i veckan kan du även delta i livechatt med dietisterna. Du får också löpande medlemserbjudanden i vår webshop.

  • Programmet Magbalans i 11 steg.
  • Uppföljning under programmet genom veckobrev och coachning.
  • Nya FODMAP-recept och menyer varje vecka.
  • Uppdaterade FODMAP-listor.
  • Chatta med dietisterna.
  • Facebookgrupp med tips och råd från andra medlemmar våra dietister.
  • Medlemspriser i webshopen.

För dig som medlem ingår  en FODMAP-scanner i appen Belly Balance. Ladda ner appen till din mobil på Google Play eller Appstore.

Detta är en prenumerationstjänst. Med den här prisplanen betalar du 195 kr/månad kr. Önskar du inte fortsätta att prenumerera på tjänsten säger du själv upp den via ditt konto på hemsidan.

Läs mer om Programmet Magbalans här

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Medlemskap 195 kr/mån”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade produkter

Betygsatt 33648 av 5
0 Review (s)
149 kr / månad efter en 3 månaders period för 447 kr
Betygsatt 129877 av 5
2 Review (s)
129 kr / månad efter en 6 månaders period för 387 kr
Betygsatt 52148 av 5
0 Review (s)
49 kr / månad

Välkommen till Belly Balance webshop. Alla våra produkter är anpassade till kostbehandlingen FODMAP för dig som har IBS. Vi lanserar löpande nya erbjudanden. Vår leveranstid är 2-4 arbetsdagar. Vi har fri frakt på ordrar över 700 kr. bellybalance.se drivs av Belly Balance AB. Orgnr: 556973-8650 Kontakt: [email protected] Avvisa

X