En glad mage i fokus

Bild på två personer som sitter på en brygga över vattnet med texten elexir pharma och belly balance

Under våren har Belly Balance och Elexir Pharma ingått partnerskap med glada magar i fokus. Elexir Pharma har utvecklat en FODMAP-vänlig produktserie som heter ”Good Gut Feeling”, och tillsammans ska vi nu hjälpa alla med krångliga magar.

Bild på dietist Sofia Antonsson

Vi är så glada över att få samarbeta med Elexir Pharma och produkterna i serien Good Gut Feeling som är av stort värde för våra användare och alla med IBS. Extra kul att det är märkta med FODMAP-friendly så klart.  - Sofia Antonsson Dietist och grundare av Belly Balance

Bild på Miriam Höglund

Good Gut Feeling-serien innehåller tre fantastiskt bra produkter för magen som vi på Elexir Pharma är så stolta över. Vi vill, tillsammans med Belly Balance, att alla med oroliga magar där ute ska veta att det finns naturlig hjälp att få. - Miriam Höglund Consumer product Manager, Elexir Pharma

Bild på produktserien med kosttillskott för magen från Good Gut Feeling

Good Gut Feeling

– Produktserien utvecklad för en glad mage

Fiber komplex i gul burk från Good gut feeling

Fiber komplex

En fiberblandning i pulverform. Består av tre olika fibrer som passar mycket bra tillsammans då de på olika sätt bidrar till matsmältning och tarmfunktion. Enda kosttillskott i Sverige certifierad av FODMAP Friendly vilket innebär att den analyserats med avseende på innehåll av fermenterbara ämnen som kan orsaka magbesvär för dig med exempelvis IBS.

Silicogel i flaska från Good Gut Feeling

Silicogel

Silicolgel Silicol är en gel bestående av kiselsyra för magen som kan användas regelbundet eller vid behov. Silicol tas vid mag- och tarmbesvär som halsbränna, illamående, gaser och magont. Mycket uppskattad av personer med IBS. En räddare i nöden med snabbverkande effekt!

Mjölksyrabakterier + enzymer i förpackning från Good Gut Feeling

Mjölksyrabakterier + enzymer

Mjölksyrabakterier + Enzymer är en fantastisk kombinationsprodukt för magen. Hela 25 miljarder levande mjölksyrabakterier (per 2 kapslar) från 4 väldokumenterade stammar tillsammans med matsmältningsenzymer. Kalcium är tillsatt då det bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion.

Ta kontroll över din IBS idag!

Är du redo att återta ditt liv från IBS? Vår app ger de verktyg och vägledning du behöver för att hantera IBS effektivt.

Prova gratis

Läs mer om