Gott nytt år!

Hej på er! Hoppas ni har haft en härlig jul! Jag hade en supermysig julafton med god mat och fint sällskap. Dagarna efter jul var däremot inte riktigt lika mysiga, då låg jag nämligen helt däckad i influensan. Så himla tråkigt att man alltid ska bli sjuk när man är ledig. Jag är i alla fall glad att jag tog mig iväg till Göteborg och pojkvännen i onsdags. Trodde ett tag att  jag skulle bli kvar i Stockholm och missa det planerade nyårsfirandet.

Hur har era magar mått under julhelgen? Min mage mådde faktiskt väldigt bra, fram tills dess att godisburken åkte fram… Men i det stora hela tycker jag att magen har skött sig bra. Lite smärta och uppblåsthet men det drabbar nog de allra flesta under julhelgen?! Fördelen med julbord är i alla fall att man själv kan välja vad man vill äta och inte. Mina favoriter i år var: lax, ägghalvor, grönkålsstuvning och svampomelett. Allt var inte helt FODMAP-vänligt, men nästan!;)  Vad var era favoriter?

Idag är det nyårsafton och den här dagen kommer att bjuda på massor av härliga ting. Dagen kommer att börja med en nyårsfrukost i stan tillsammans med med en av mina bästa vänner och hennes pojkvän. Klockan 11.00 väntar hemlig dagsaktivitet med nyårsgänget och sen blir det middag, bubbel och hemmafest. Tror vi blir runt 25 personer som ska fira in det nya året tillsammans! 🙂

Ta hand om varandra och ha en fantastisk dag och kväll!:)

Bjuder på en bild från förra årets nyårsfirande –>

img_3371

GOTT NYTT ÅR! / Lina