Lina testimonial belly balance
Lina Bokström – Jag mår toppen!

För fem år sedan fick jag diagnosen IBS (irritable bowel syndrome) vilket är en kronisk tarmsjukdom vars främsta kännetecken är kronisk smärta och/eller obehag i buken, samt avföringsrubbningar. Det kändes som en stor lättnad att efter 15 års tid av läkarbesök, olika mediciner och kostförändringar att äntligen få veta vad som var fel. Tyvärr tappade jag motivationen direkt när läkaren meddelade att det inte finns någon behandling för IBS.  Läkarens råd var att jag, på egen hand, skulle undersöka
vilka livsmedel som gav mig mer eller mindre symtom och utesluta dem. När jag läste om Programmet Magbalans på Belly Balance kände jag direkt att jag ville prova det. Det är en nätbaserad kurs för oss med IBS eller orolig mage som fokuserar på kostbehandlingen FODMAP samt att minska stressen i vardagen.

För mig har behandlingen betytt massor!
Jag har fått tillbaka min vardag och liv eftersom jag inte störs lika mycket av varken smärta eller obehag, gaser och svullen mage eller plötsliga toalettbesök. Nu vet jag vilka livsmedel som ger mig symtom och kan då undvika dem. Jag kan också vara tydlig mot min omgivning och känner mig säkrare i sociala sammanhang. Jag mår helt enkelt toppen! Naturligtvis är jobbet att upprätthålla det jag lärt mig mitt, men jag har fortfarande ett stort stöd i Belly Balance community, deras app, recepten, veckomenyerna och alla de fördjupningar om kost och nyheter som jag får ta del av som medlem. Det här är ett åtagande för livet och nu känner jag mig motiverad att välja rätt varje dag!

/Lina Bokström, Stockholm

Läs om fler medlemmar som genomfört Programmet Magbalans